[No translation for key: global] Wonen
Informatie · Wonen

Je huis verkopen? Het verkoopproces in 7 stappen

Tijdens de verkoop van een huis zijn er heel wat zaken waar je bij stil moet staan. Welke verkoopstrategieën zijn er en welke past het beste bij jouw huis? Welke makelaar kies je? Welke courtage spreek je af? Hoe onderhandel je over de prijs? Wat zijn de valkuilen? Hier lees je het volledige verkoopproces in 7 stappen en vind je alles wat je moet weten over de verkoop van je huis.

NVM Paraplucampagne STILL 02

Je hebt het besluit genomen om je huis te gaan verkopen. Maar wat nu? Bij de verkoop van een huis komt er veel op je af. Dat begint al in de voorbereidende fase, als het huis nog niet eens te koop staat. Van verkoopstrategie en publiciteitsplan tot en met de onderhandelingen: dit stappenplan voor het verkopen van je huis informeert je over elke stap in het proces en helpt je goed voorbereid het traject in te gaan. Zodat je precies weet wat je te wachten staat.

De meerwaarde van een NVM-makelaar

Wil je meer uit de verkoop van je huis halen? Kies dan voor een deskundig en betrokken NVM-makelaar. Een NVM-makelaar onderhandelt namens jou, kent de lokale situatie van binnen en van buiten en weet precies wat er bij de verkoop van een huis komt kijken. 

Duurzaam wonen: alle informatie die je nodig hebt

Duurzaam wonen klinkt belangrijk, maar ook ingewikkeld. Wat betekent het om een woning te verduurzamen? Hoe doe je dat? En wat levert een duurzaam huis eigenlijk op? Lees het hier of vraag het een NVM-makelaar: