U bent nu hier: Wonen

NVM Open Huizen Dag op zaterdag 1 oktober

Deze keer weer geheel vrijblijvend en laagdrempelig meerdere huizen op één dag bezichtigen. Op zaterdag 1 oktober kan dit weer.

NVM Open Huizen Dag

De NVM Open Huizen Dag op 1 oktober 2022 is van 11.00 tot 15.00 uur. Je kunt vrijblijvend zonder afspraak de deelnemende huizen bekijken.

Bekijk hier de deelnemende huizen en stippel van te voren een route uit. De eigenaren van de woning zullen je van harte ontvangen om je het huis te laten zien. 

Liever niet tijdens je werk een huis bezichtigen? Kom naar de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 1 oktober 2022.


Afspraak met een NVM-makelaar

Daarnaast kun je wederom een afspraak inplannen met een NVM-makelaar. Misschien ben je benieuwd naar de waarde van je woning of overweeg je om je huis te verkopen. Natuurlijk wil je dan weten of er ook een mooi nieuw huis voor jou beschikbaar is op een goede locatie.

Anderzijds heb je misschien een prachtig huis en wil je verduurzamen, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken. 

Heel Nederland zit met woonvragen. Je kunt daarom een afspraak maken met een NVM-makelaar naar keuze voor vrijblijvend advies. Via een online aanvraagtool kun je een afspraak aanvragen. Vrijblijvend is in dit geval dus zonder verplichting en/of zonder kosten.