[No translation for key: global] Contact

Pers

De NVM volgt de ontwikkelingen binnen de vastgoedmarkt op de voet. Marc van der Lee is als perswoordvoerder van de NVM het eerste aanspreekpunt voor journalisten.

M.Van Der Lee 2
Marc van der Lee

Perswoordvoerder

06 2147 7627

Ben je journalist en heb je vragen over de NVM of vastgoedmarkt? Neem gerust contact op met onze perswoordvoerder. De NVM is actief in de woningmarkt, de agrarische markt en in het commercieel vastgoed en heeft alle specialistische kennis in huis.

Marktinformatie

Wil je onderbouwing van met de nieuwste marktcijfers? Kijk dan hieronder naar de links die verwijzen naar marktcijfers. Je kunt deze gebruiken met bronvermelding NVM. 

Persberichten en standpunten

Wij publiceren naast persberichten ook nieuwsberichten. Deze kun je op deze website vinden. In een handig overzicht zijn onze standpunten samengevat, die je via onderstaande links kunt bereiken.

Free publicity artikelen

Daarnaast bieden we verschillende free publicity artikelen, die je kunt gebruiken voor jouw uitgave  onder vermelding van: "Bron NVM". Je hoeft hier geen toestemming voor te vragen.

Wanneer je je artikel wilt ondersteunen met foto's, kun je terecht op de gratis beeldbanken van Pixabay of Unsplash. In onze beeldbank vind je NVM-gerelateerd beeldmateriaal van bestuurders en van ons gebouw. Dit beeldmateriaal kun je vrij gebruiken. 

Aanmelden perslijst NVM

Voorletters, tussenvoegsel en achternaam
Alleen wanneer je voor een nieuwsmedium werkt, word je opgenomen in de perslijst