[No translation for key: global] Agrarisch & Landelijk
Informatie · Agrarisch & Landelijk

Uw landelijke woning verkopen?

U overweegt uw landelijke woning te verkopen. Hier leest u de stappen die nodig zijn om tot een succesvolle overdracht of beëindiging van uw bedrijf te komen. Van analyse tot en met de uiteindelijke verkoop en overdracht.

Woonboerderij 3

Bent u van plan om uw woonboerderij, landhuis of ander landelijk gelegen woning te verkopen? Daar komt meer bij kijken dan bij het verkopen van een woning in een dorp of stad. Bijvoorbeeld omdat er een agrarische bestemming op de landelijke woning ligt of omdat u te maken kunt hebben met andere milieueisen die van toepassing zijn in het buitengebied. Dit stappenplan informeert u over alle stappen in het verkoopproces en helpt u goed voorbereid het verkoopproces in te gaan.

De NVM Agrarisch & Landelijk-makelaar

Het verkopen van uw landelijke woning is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Juist dan is het fijn als een deskundig en betrouwbaar persoon u begeleidt en adviseert. Iemand die de markt kent en scherp onderhandelt. Iemand die uw belangen behartigt.

Een NVM Agrarisch & Landelijk-makelaar heeft veel kennis van de lokale markt, een groot netwerk op het platteland en weet precies wat er bij het verkopen van een landelijke woning komt kijken. Hij wijst op valkuilen en op gebreken zodat u niet voor onverwachte kosten of nare verassingen komt te staan. En uiteraard helpt de NVM Agrarisch & Landelijk-makelaar bij het bepalen van de juiste onderhandelingsstrategie, zodat u uw landelijke woning kunt verkopen voor de scherpste prijs en onder de beste voorwaarden.

Vind een NVM Agrarisch & Landelijk-makelaar bij u in de buurt. Of u nu het gehele verkoopproces uit handen wil geven of slechts een deel ervan.