[No translation for key: global] Agrarisch & Landelijk
Informatie · Agrarisch & Landelijk

Uw agrarisch vastgoed verkopen?

U overweegt uw agrarisch vastgoed te verkopen. Hier leest u de stappen die nodig zijn om tot een succesvolle overdracht of beëindiging van uw bedrijf te komen. Van analyse tot en met de uiteindelijke verkoop en overdracht.

Boerenschuur 1

Wilt u landbouwgrond verkopen, uw agrarisch bedrijf beëindigen of misschien zelf emigreren naar het buitenland? Dit stappenplan informeert u over elke stap in het verkoopproces van agrarisch vastgoed. Over de complexe en veranderende wet- en regelgeving, de verkoop van productierechten en hoe u de beste prijs voor uw vastgoed kunt krijgen.

Uw agrarisch vastgoed verkopen in 7 stappen

De NVM Agrarisch & Landelijk-makelaar

Het verkopen van agrarisch vastgoed is voor de meeste ondernemers geen dagelijkse bezigheid. Juist dan is het fijn als een deskundig en betrouwbaar persoon cruciale zaken rondom de verkoop uit handen neemt en scherp onderhandelt ten behoeve van de beste prijs voor uw agrarisch vastgoed. Iemand die namens u optreedt en die in elke fase van de verkoop uw belangen behartigt.

Een NVM Agrarisch & Landelijk-makelaar heeft veel kennis van de lokale markt, een groot netwerk op het platteland en weet precies wat er bij het verkopen van agrarisch vastgoed komt kijken. Hij wijst op fiscale en juridische aspecten, vergunning en rechten, op valkuilen en op gebreken zodat u niet voor onverwachte kosten of nare verassingen komt te staan. En uiteraard helpt de NVM Agrarisch & Landelijk-makelaar bij het bepalen van de juiste onderhandelingsstrategie, zodat u het agrarisch vastgoed kunt verkopen voor de scherpste prijs en onder de beste voorwaarden.

Zoek een NVM Agrarisch & Landelijk-makelaar bij u in de buurt. Of u nu het gehele verkoopproces uit handen wil geven of een deel ervan.