[No translation for key: global] Agrarisch & Landelijk
Informatie · Agrarisch & Landelijk

Agrarisch vastgoed kopen

Er komt veel kijken bij de aankoop van agrarisch vastgoed: van het ondernemingsplan en de zoektocht tot en met het onderhandelen en de overdracht. Hier leest u het volledige aankoopproces in 9 stappen.

Boerderij 7

Wilt u uw agrarisch bedrijf uitbreiden, verplaatsen, inbrengen in een maatschap of een ander agrarisch bedrijf overnemen? Dit stappenplan informeert u over elke stap in het aankoopproces. Zodat u precies weet wat u te wachten staat. Of het nu om landbouwgrond of een volledig agrarisch bedrijf gaat.

NVM Agrarisch & Landelijk-makelaar?

Het kopen van agrarisch vastgoed is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Juist dan is het fijn als een deskundig en betrouwbaar persoon u begeleidt en adviseert. Iemand die de markt kent en scherp onderhandelt. Iemand die uw belangen behartigt.

Een NVM Agrarisch & Landelijk-makelaar heeft veel kennis van de lokale markt, een groot netwerk op het platteland en weet precies wat er bij het kopen van agrarisch vastgoed komt kijken. Hij wijst op fiscale en juridische aspecten, vergunningen en rechten, bouwkundige aspecten en ontbindende voorwaarden zodat u niet voor onverwachte kosten of nare verrassingen komt te staan.

En uiteraard helpt de NVM Agrarisch & Landelijk-makelaar bij het bepalen van de juiste onderhandelingsstrategie, zodat u het agrarisch vastgoed kunt kopen voor de scherpste prijs in combinatie met de beste voorwaarden.

Zoek een NVM Agrarisch & Landelijk-makelaar bij u in de buurt. Of u nu het gehele aankoopproces uit handen wil geven of een deel ervan.