[No translation for key: global] NVM Business

Podcastserie NVM Business Young Professionals

YP Business Header

NVM Business geeft in deze podcast-serie Young Professionals een podium om hun visie op de toekomst van het commercieel vastgoed te etaleren en om te praten over relevante en actuele onderwerpen in de sector.

Podcast-presentator Roelof Hemmen vuurt in boeiende gesprekken vragen op de hoofdpersonen af. Op het snijvlak van hun persoonlijke en zakelijke visie leren we de jonge NVM Business-leden beter kennen en krijgen we een inkijkje in hoofdzaken en bijzondere details van het vak. 

Sophie Fabius

In aflevering #5 spreken we met Sophie Fabius, Consultant kantorenverhuur, bij JLL in Amsterdam. Waarom heeft zij gekozen voor het makelaarsvak? Wat heeft de wereld nodig aan vastgoed? Over haar carrière, de ontwikkelingen in de vastgoedbranche, de vraagstukken die leven in coronatijd en de verwachtingen van de periode daarna.

Anniek Visser

In aflevering #1 spreken we met Anniek Visser, taxateur bij Nextfund in Groningen. Waarom heeft zij gekozen voor het makelaarsvak? En waarom specifiek voor taxatie? Over haar carrière, de ontwikkelingen in de vastgoedbranche, de vraagstukken die leven in coronatijd en de verwachtingen van de periode daarna.

Leon van den Berg

In aflevering #2 spreken we met Leon van den Berg, vastgoedadviseur, bij Boelens Jorritsma in Meppel. Waarom heeft hij gekozen voor het makelaarsvak? En waarom specifiek bij Boelens Jorritsma? Over zijn carrière, de ontwikkelingen in de vastgoedbranche, de vraagstukken die leven in coronatijd en de verwachtingen van de periode daarna.

Renske Speelman

In aflevering #3 spreken we met Renske Speelman, Consultant Tenant Advisory, bij Colliers in Amsterdam. Waarom heeft zij gekozen voor het makelaarsvak? En waar maakt zij zich zorgen over in de branche? Over haar carrière, de ontwikkelingen in de vastgoedbranche, de vraagstukken die leven in coronatijd en de verwachtingen van de periode daarna.

Ralph Dik

In aflevering #4 spreken we met Ralph Dik, Register-taxateur, bij Capital Value in Utrecht. Waarom heeft hij gekozen voor het makelaarsvak? Wat doet hij nu precies en hoe kijkt hij naar de toekomst? Over zijn carrière, de ontwikkelingen in de vastgoedbranche, de vraagstukken die leven in coronatijd en de verwachtingen van de periode daarna.