U bent nu hier: Home

Word lid van de NVM

Nieuwe Makelaars Oktober 2022

Word vandaag nog lid van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen, oftewel de NVM en sluit u aan bij ruim 4.400 succesvolle vakgenoten.

Lid zijn van NVM biedt u direct deze voordelen:

Toegang tot unieke database

De objectendatabase biedt uitgebreide informatie, met zelfs de historie tot diep in de jaren 70. Met de exclusieve tools maakt u daarmee de beste rapportages om gedegen advies te kunnen geven.

Actieve belangenbeharting

Als grootste vereniging van makelaars en taxateurs heeft NVM een actieve belangenbehartiging op landelijk én regionaal niveau.

Gratis juridisch advies

Bij de NVM heeft u onbeperkt gratis eerstelijns juridische telefonische ondersteuning voor uw dagelijkse praktijk. Via onze ledennieuwsbrief wordt u vervolgens op de hoogte gehouden van de laatste actualiteiten.

Inkoopvoordeel en korting

Bij de NVM krijgt u inkoopvoordeel op diverse producten en diensten zoals verzekeringen, kennis en opleidingen, mobiliteit, ICT, checks voor huurders en Wwft en bedrijfskundig advies.

Netwerkbijeenkomsten

Leden van NVM houden heel laagdrempelig op verschillende manieren hun kennis up-to-date. Denk daarbij aan verschillende evenementen die exclusief voor NVM-leden georganiseerd worden zoals grootse ledencongressen en intieme specialistengroepen.

Sterk A-merk

Als NVM-lid maakt u bovendien onderdeel uit van hét sterke A-merk. Door middel van campagnes en zichtbaarheid in de media is NVM dagelijks zichtbaar.

Wie kan lid worden van de NVM?

Niet iedereen mag zich NVM-makelaar noemen. De NVM stelt kwaliteitseisen aan haar leden. Dat betekent dat u als toekomstig NVM-makelaar of taxateur over voldoende kennis van het vak moet beschikken en die kennis moet bijhouden. Deze kennis kunt u opdoen bij verschillende opleidingsinstituten, waaronder bij de Academie voor Vastgoed.

Daarnaast werken NVM-makelaars volgens de NVM Erecode. Deze vormt een garantie voor de basiskwaliteit van ieder NVM-lid. Vast onderdeel van de aanvraagprocedure vormt de screening van uw CV en persoonsgegevens op juistheid en transparantie. Alle aanvragen worden daarom beoordeeld door de Commissie Lidmaatschapszaken.

Pas wanneer u aan alle vereisten voldoet wordt uw aanvraag gehonoreerd. Daarna mag u zich met recht en trots NVM-makelaar of NVM-taxateur noemen.

Vragen over het lidmaatschap?

Wanneer u meer wilt weten staan we u graag persoonlijk te woord. Neem daarvoor contact met ons op via telefoonnummer 030 - 60 85 185.

LID WORDEN

Vraag vrijblijvend het informatiepakket aan

Om kennis te maken heeft de NVM voor u een informatiepakket samengesteld. Het informatiepakket bevat uitgebreide informatie over de NVM.