[No translation for key: global] Verkopen
Informatie · Wonen

Een huis waar je lang gewoond hebt, verkoop je niet zomaar

Bij NVM begrijpen we dat een huis niet zomaar een stapel stenen is. Een NVM-makelaar staat voor je klaar om je te adviseren en je te begeleiden in het verkoopproces van jouw huis.

Websiteheader 1200X606px Senior Koppel

De beste plek voor jou. NVM

We begrijpen dat het niet makkelijk is om het huis waar jij een groot deel van je leven hebt gewoond te verkopen. Het zou zo maar kunnen dat je kinderen er zijn opgegroeid. Dan wil je dat het huis in goede hand komt. Zelf ben je ook in goede handen, want wij kunnen ons goed voorstellen dat je zelf ook met vragen zit als: “Kan ik wel kleiner wonen?” Of “Wat kan ik doen met de overwaarde?”. Als betrokken NVM-makelaar helpen we je daarbij, zodat niet alleen jouw oude huis, maar ook jij de beste plek krijgt.

Websiteheader 1200X606px Senior Man

Waarom een NVM-makelaar?

  • NVM-makelaars zijn deskundig. Ze voldoen aan hoge opleidingseisen en kennen de lokale situatie van binnen en van buiten. NVM-makelaars hebben namelijk toegang tot de grootste vastgoeddatabank van Nederland.
  • NVM-makelaars zijn betrokken. NVM-makelaars leven zich in in de verhalen achter jouw vragen en behoeften. Daarnaast zijn zij ook betrokken bij onderwerpen zoals bestemmingsplannen en bouwkundige ontwikkelingen in jouw omgeving.
  • NVM-makelaars zijn ontzorgend. Ze behoeden je voor juridische problemen en promoten bij de verkoop van jouw woning bijvoorbeeld actief op funda.