U bent nu hier: Verkopen
Informatie · Wonen

NVM-Nieuwbouwspecialist

Nieuwbouw van woningen vraagt kennis van de markt en van de lokale of regionale woonwensen. Bouwen waar behoefte aan is, zorgt op de lange termijn voor stabiliteit op de woningmarkt.

Bouwen 1

De NVM beschikt over deze kennis. Onze groep NVM-nieuwbouwspecialisten hebben zich toegelegd op de nieuwbouwmarkt in de volle breedte. Of u nou aan het begin van een woningbouwproject staat, of er middenin zit, de NVM-nieuwbouwspecialist kan u in iedere fase voorzien van ondersteuning en begeleiding.

Belangrijke schakel tussen u en woningzoekers

Een NVM-nieuwbouwspecialist beschikt over een ruime praktijkervaring met marktanalyses, gedegen advies en ondersteuning bij de afzet van nieuwbouwwoningen. Als schakel tussen particulieren en projectontwikkelaars, weet de NVM-nieuwbouwspecialist de woonwensen uit de markt te vertalen naar een onderbouwd advies en concrete producten.

Hij adviseert niet alleen over de grootte en indeling van de woning, de verwachte verkoopwaarde en de aantallen waaraan vanuit de markt behoefte is, maar ook over het verkoopproces, het genereren van leads voor uw project en het contracteren van kopers.

Bewezen kwaliteit

Om NVM-nieuwbouwspecialist te worden, is ruime praktijkervaring aangetoond en een kennistest afgelegd. Iedere NVM-nieuwbouwspecialist werkt volgens een kwaliteitsnorm die door de NVM is opgesteld.

De NVM stelt verschillende datatools ter beschikking, zorgt voor opleiding en bijscholing en organiseert bijeenkomsten voor haar nieuwbouwspecialisten waar kennisuitwisseling plaatsvindt.