[No translation for key: global] Verkopen
Informatie · Wonen

Een NVM-makelaar helpt je verder

Een huis verkopen doe je niet iedere dag, daarom ontzorgt een NVM-makelaar jou tijdens het verkoopproces. Met een betrokken NVM-makelaar haal je tenslotte meer uit de verkoop van jouw huis.

Websiteheader 1200X606px Verkoop

De beste plek om een huis te verkopen

Als NVM-makelaar begrijpen we maar al te goed dat een huis niet een stapel stenen is. Het is een dierbare plek waar een deel van je leven zich heeft afgespeeld. Met dit inzicht, onze kennis en deskundigheid en ons grote netwerk, starten we het verkoopproces en helpen we je met elke stap.

De beste plek voor jou. NVM

Waarom een NVM-makelaar?

  • NVM-makelaars zijn deskundig. Ze voldoen aan hoge opleidingseisen en kennen de lokale situatie van binnen en van buiten. NVM-makelaars hebben namelijk toegang tot de grootste vastgoeddatabank van Nederland.
  • NVM-makelaars zijn betrokken. NVM-makelaars leven zich in in de verhalen achter jouw vragen en behoeften. Daarnaast zijn zij ook betrokken bij onderwerpen zoals bestemmingsplannen en bouwkundige ontwikkelingen in jouw omgeving.
  • NVM-makelaars zijn ontzorgend. Een NVM-makelaar behoed je voor juridische problemen, kan je adviseren over het verduurzamen van jouw huis en promoot bij de verkoop van jouw woning actief op funda en via het netwerk van meer dan 3.500 NVM-makelaars.

Wil jij meer uit de verkoop van jouw huis halen? Vind hieronder een deskundig en betrokken NVM-makelaar bij jou in de buurt.