U bent nu hier: Verkopen

NVM-makelaar

Tijdens de verkoop van een huis zijn er heel wat zaken waar je bij stil moet staan. Welke verkoopstrategie gebruik je, hoe onderhandel je over de prijs en wat zijn de valkuilen? Met een NVM-makelaar haal je alle deskundigheid in huis om tot een geslaagd resultaat te komen.

Verkoopmakelaar

Het verkopen van een huis is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Juist dan is het fijn als een deskundig en betrouwbaar persoon je begeleidt en adviseert. Iemand die de markt kent en scherp onderhandelt. Iemand die jouw belangen behartigt. Een NVM-makelaar onderhandelt namens jou. Met een NVM-makelaar haal je het maximale uit de verkoop van élk huis. 

Waarom een NVM-makelaar?

  • Dankzij allerlei tools en een rijke database is bij de NVM-makelaar precies bekend wat een huis echt waard is.
  • Je wordt geadviseerd over eventuele kleine aanpassingen die de opbrengst van je huis kunnen verhogen.
  • Een NVM-makelaar stippelt een realistische prijs- en verkoopstrategie uit. En bedenkt met welke middelen jouw huis zo goed mogelijk kan worden gepromoot.
  • Een NVM-makelaar brengt je huis extra onder de aandacht bij een grote groep potentiële kopers via het netwerk van meer dan 3.500 NVM-makelaars.
  • NVM-makelaars kennen alle juridische haken en ogen en nemen alle complexe documentatie uit handen.
  • NVM-makelaars hebben vele diploma’s en certificaten. En houden hun kennisniveau hoog door permanente educatie.

Bij een NVM-makelaar kun je terecht voor het complete verkoopproces of juist alleen bepaalde deeldiensten. Zoek hieronder een NVM-makelaar bij jou in de buurt en vraag naar de mogelijkheden.

Kortom, je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!