U bent nu hier: Home

NVM inloggen

Heb je problemen met inloggen op de NVM-ledenwebsite? Geen probleem dat is zo opgelost.

NVM Inloggen

Het inloggedeelte van de NVM-website, de fundadesk, de NVM community of de marktapplicaties is alleen voor medewerkers, makelaars en taxateurs die werkzaam zijn op een NVM-kantoor. Je kan dan ook alleen inloggen als je geregistreerd staat in de applicatie NVM Profiel. 

Stap 1
Controleer eerst je gebruikersnaam en het wachtwoord. Let goed op het gebruik van kleine letters of hoofdletters.

Weet je je gebruikersnaam niet meer? Vraag dan aan de NVM-makelaar/taxateur op je kantoor wat je inlognaam is. Dit is te vinden in de applicatie NVM Profiel. Ben je de enige makelaar/taxateur op de NVM-vestiging? Neem dan contact op met de NVM via info@nvm.nl of bel op werkdagen met 030-60 85 185. 

Stap 2
Weet je je gebruikersnaam wel, maar werkt het wachtwoord niet meer? Probeer dan de optie wachtwoord vernieuwen. Je ontvangt dan een e-mail op het adres waar je ook de NVM-nieuwsbrief op ontvangt. Je kan dan je wachtwoord vernieuwen en vervolgens inloggen.

Ontvang je geen mail? Kijk dan in de centrale mailbox van je kantoor. Mogelijk is in NVM Profiel niet je zakelijke adres ingevoerd, maar het algemene mailadres van je kantoor.

Stap 3
Heb je nog steeds problemen met inloggen op de NVM-ledenwebsite. Kijk dan naar onderstaande informatie of neem contact op met de NVM. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@nvm.nl of bel op werkdagen met 030-60 85 185.