U bent nu hier: Home

NVM inloggen

Heeft u problemen met inloggen op de NVM-ledenwebsite? Geen probleem dat is zo opgelost.

NVM Inloggen

Het inloggedeelte van de NVM-website, de fundadesk of de marktapplicaties is alleen voor medewerkers, makelaars en taxateurs bij NVM-leden. U kunt dan ook alleen inloggen als u geregistreerd staat in de applicatie bezoekersbeheer. 

Stap 1
Controleer eerst uw gebruikersnaam en het wachtwoord. Let goed op het gebruik van kleine letters of hoofdletters.

Weet u uw gebruikersnaam niet meer? Vraag dan aan de NVM-makelaar/taxateur op uw kantoor wat uw inlognaam is. Dit is te vinden in de applicatie Bezoekersbeheer. Bent u de enige makelaar/taxateur op de NVM-vestiging? Neem dan contact op met de NVM via servicedesk@nvm.nl of bel op werkdagen met 030-60 85 185. 

Stap 2
Weet u uw gebruikersnaam wel, maar werkt het wachtwoord niet meer? Probeer dan de optie wachtwoord vernieuwen. U ontvangt dan een e-mail op het adres waar u ook de NVM-nieuwsbrief op ontvangt. U kunt dan uw wachtwoord vernieuwen en vervolgens inloggen.

Ontvangt u geen mail? Kijk dan in de centrale mailbox van uw kantoor. Mogelijk is in bezoekersbeheer niet uw zakelijke adres ingevoerd, maar het adres van uw kantoor.

Stap 3
Heeft u nog steeds problemen met inloggen op de NVM-ledenwebsite. Kijk dan naar onderstaande informatie of neem dan contact op met de NVM. Dit kan via het sturen van een e-mail naar servicedesk@nvm.nl of bel op werkdagen met 030-60 85 185.