[No translation for key: global] Over NVM
Informatie ·

Werken bij de NVM

De beste plek voor jou.

De NVM is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste brancheorganisatie van makelaars en taxateurs. Met ruim 175 vakprofessionals van het bureau, onze holding en de deelnemingen werken wij aan de wensen en behoeften van onze leden.

Onze collega's van het NVM-bureau beantwoorden dagelijks vragen van de leden, richten zich op projecten en bijeenkomsten die de makelaar en taxateur ondersteunen en zorgen voor een optimale belangenbehartiging voor de achterban.

Binnen de NVM Holding en de deelnemingen ligt de focus op het ontwikkelen en optimaliseren van innovatieve diensten en producten zodat onze leden zich kunnen richten op datgene waar zij goed in zijn: het vak uitoefenen van makelaar of taxateur.

Met onze dienstverlening, innovaties en ondernemerschap heeft de NVM dus een gezamenlijk doel: We doen het voor de leden!

Werkenbijnvm

Werken bij de NVM is werken in een inspirerend nieuw kantoorgebouw in Utrecht, optimaal bereikbaar met openbaar vervoer en werken met leuke collega's. Daarnaast biedt de NVM uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om thuis te werken.

Lijkt het jou leuk om hier deel van uit te maken? Kijk dan snel of er een interessante vacature open staat. Onze vacatures zijn ondergebracht op een speciale website