[No translation for key: global] NVM Business

NVM New Business-videoserie 2021

01 2 Aankondigings Nieuwsbrief Pagina

NVM New Business is de titel van een vijfdelige videoserie, waarin NVM Business makelaars en taxateurs hun licht laten schijnen op het commercieel vastgoed in de Horeca en in de regio’s Noord, West, Zuid en Oost. 

De wereld is de afgelopen vijftien maanden van links naar rechts geschud. Dat heeft zijn weerslag op iedereen en zeker ook op die van het commercieel vastgoed.

Tijd voor een beschouwing én een vooruitblik van NVM Business-leden uit alle windstreken in Nederland. Dat doen we in de vorm van een videoserie met de toepasselijke naam “NVM New Business”, waarin de dynamiek en het economisch perspectief van de regio’s centraal staan. 

Video-serie

In de vijfdelige videoserie NVM New Business praat presentator Roelof Hemmen - oud-BNR-presentator, tegenwoordig nieuwslezer van Radio538 - over de ontwikkelingen, kansen en uitdagingen van de vier regio’s in Nederland met NVM Business-experts aan tafel.

Bekijk hieronder de compilatie-video en daaronder de volledige afleveringen van de serie.

#1 Horeca

Al een jaar wordt de horeca keihard geraakt door COVID-19. NVM Business-lid Henk Sluiter van Adhoc Horecamakelaars praat als expert over de stand van zaken en het perspectief van de horeca in Nederland.

#2 De schoonheid van het Noorden

Schoonheid van het gebied, leefklimaat voor mensen, bereikbaarheid, woningbouw in relatie tot commercieel vastgoed, een doldwaas én toch goed jaar voor NVM Business-makelaars en het talent in de regio.

#3 Het dynamische Westen

De kracht van het MKB, Logistiek & Zorg, het samenspel van de werkgever die de werknemer gaat verleiden om naar kantoor te komen en het dienende beroep als koopmansknecht wat we als NVM Business-leden hebben.

#4 Groeidiamant in het Oosten

Bescheidenheid siert de mens. Dat geldt zeker in het Oosten. Maar op het moment dat Roelof Hemmen onze commercieel vastgoed-experts eens goed aan de tand voelt, komt de trots bovendrijven.

#5 Vleugels in het Zuiden

Samenwerking met elkaar, of je nu in Limburg, Brabant of Zeeland opereert als ondernemer, dat is de kern van het debat in Zuid. Kansen benutten door de overheid te voorzien van de juiste informatie van de markt en niet langer Nederland op te delen in postzegels. René Klotz - Klotz Bedrijfshuisvesting, Paul Fermont - Faasse & Fermont, Toin Saris - Saris & Partners Bedrijfsmakelaars en Robert Kok - Colliers International zien dat er voor commercieel vastgoed-adviseurs ook zelf een duidelijke taak ligt.