[No translation for key: global] De beste plek voor jou

Een duurzaam bedrijf gaat verder dan een duurzaam gebouw

De toekomst vraagt om aanpassingen, óók in gebruik van vastgoed en de keuzes die wij maken. Een NVM Business vastgoedprofessional helpt je daarbij.

Websiteheader 1200X606px BUS Duurzaamheid

Als NVM Business vastgoedprofessional weten we dat duurzaamheid werk in uitvoering blijft. Duurzaamheid zit natuurlijk niet alleen het gebouw zelf, maar ook onze manier van werken en besturen kan duurzamer. Onder de noemer ESG – Environmental, Social and Governance – zijn hiervoor een aantal meetbare criteria opgesteld. Het zijn de voorwaarden voor een duurzame toekomst. NVM Business volgt deze ontwikkelingen en kent de policies van banken en veel beleggers.

De beste plek voor jou. NVM

De vastgoedsector speelt een sleutelrol bij het behoud van de leefbaarheid van ons land. Wij dragen bij aan de innovatieve oplossingen die nodig zijn bij de grote maatschappelijke uitdagingen van vandaag, zoals woningtekort, verduurzaming, transformatie of herontwikkeling.

Onze data, diensten en belangenbehartiging maken NVM Business vastgoedprofessionals zowel nationaal als internationaal tot de best gekwalificeerde en gefaciliteerde vastgoedprofessionals. Wij volgen de trends en ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en ESG op de voet en kennen alle relevante wet- en regelgeving. Wij helpen je verder met vragen over duurzaamheid.

Vind nu jouw deskundig en betrokken NVM Business vastgoedprofessional.