[No translation for key: global] Nieuws
Nieuws

NVM Holding stimuleert strategische synergie tussen fluX en brainbay

ML
Marc van der Lee
25 april 2023
Handenschudden 3

NVM-deelnemingen fluX en brainbay gaan intensiever samenwerken. NVM-deelneming fluX is actief op het terrein van vastgoed managementsystemen voor professionals zoals taxateurs, woningcorporaties en financiële instellingen. Brainbay is specialist op het gebied van datagedreven diensten en inzichten voor de vastgoedmarkt in Nederland. Nauwe samenwerking vergroot de mogelijkheden voor verdere groei en technologische doorontwikkeling van fluX. Met deze samenwerking en uitwisseling van kennis en ervaring willen flux en brainbay hun klanten nog beter kunnen bedienen.

Brainbay beschikt over inhouse ontwikkelcapaciteit waar fluX ook gebruik van gaat maken. De twee bedrijven blijven naast elkaar bestaan en gaan op een efficiënte manier gebruik maken van elkaars kennis en capaciteiten. Met behoud van identiteit en standplaats verandert er verder niets voor de medewerkers van fluX en brainbay. De trainingslocatie van fluX in Amsterdam blijft ook bestaan.

De contractafspraken en licenties van klanten bij beide ondernemingen worden voortgezet op basis van de afgesproken condities. Hierbij blijven de huidige product- en licentievoorwaarden gelden, waarbij de data van Flux van de taxateur blijven  en niet overgedragen of gedeeld worden met brainbay of andere partijen.

Met de gebundelde kennis en ervaring zetten fluX en brainbay samen een duidelijke stap in de verdere digitalisering van de dienstverlening voor de vastgoedmarkt. Dit sluit naadloos aan op de visie en strategie van NVM Holding.

Meer informatie

Voor vragen kun je contact opnemen met NVM-woordvoerder Marc van der Lee, 06 – 21 47 76 27 of via email: m.vanderlee@nvm.nl.