[No translation for key: global] Nieuws
Nieuws · Agrarisch & Landelijk · NVM Business · Wonen

Rolf Harder treedt toe tot Algemeen Bestuur

De Ledenraad is op 8 maart 2022 akkoord gegaan met de voordracht tot benoeming van Rolf Harder tot lid Algemeen Bestuur met de portefeuille taxeren.

Carla de Groot
09 maart 2022
Rolf Harder

Een in overleg met de Ledenraad samengestelde selectiecommissie heeft het wervingsproces ondersteund. De selectiecommissie heeft met meerdere belangstellenden gesproken. Uiteindelijk is unaniem gekozen voor Rolf Harder.

In het selectieverslag geeft de commissie ten aanzien van deze keuze aan: “De commissie ziet in Rolf Harder een aansprekende en stevige portefeuillehouder die daarmee de juiste man is om de NVM in het complexe taxatiedossier naar een volgend plan te brengen en daarnaast ook grote toegevoegde waarde te leveren in de overige bestuursactiviteiten en verantwoordelijkheden van het Algemeen Bestuur”. 

Rolf Harder is Register Taxateur (NRVT), Register Makelaar (VastgoedCert) en Taxateur Bijzonder Beheer (AvV). Zijn werkgebied is de omgeving Bloemendaal, waar hij ook woont. Hij is in 1998 beëdigd en sinds 2002 aangesloten bij de vakgroep Wonen. Daarnaast is Rolf Harder docent taxatieleer bij de AvV. Ook was hij tot zijn benoeming in het Algemeen Bestuur als auditor werkzaam voor het NVM-auditbureau. 

Rolf Harder is verbonden aan de onderneming Van der Waaij-makelaars en rentmeesters, die lid is van de Ledenraad (vertegenwoordigd door Arjan van der Waaij). Gelijktijdig met de benoeming van Rolf Harder is Van der Waaij makelaars en rentmeesters teruggetreden als lid van de Ledenraad.