[No translation for key: global] Nieuws
Nieuws · Wonen · NVM Business · Agrarisch & Landelijk

NVM Service Office neemt Key-Factor backoffice dienstverlening aan makelaars over

NVM Service Office, onderdeel van de NVM Holding, heeft met ingang van 1 juni 2021 alle backoffice dienstverlening van Key-Factor aan makelaars overgenomen.

Marc van der Lee
11 juni 2021
Serviceoffice1200 2

NVM voorziet hiermee in de behoefte van de leden aan een dergelijke dienstverlening. Key-Factor is al jaren de toonaangevende aanbieder van officesupport voor makelaars in de branche.

Met deze overname investeert NVM Service Office in innovatieve backoffice dienstverlening aan NVM-makelaarskantoren zodat de makelaars zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten. Key-Factor gaat zelfstandig verder onder dezelfde naam met de resterende bedrijfsactiviteiten die zich richten op andere branches.

NVM Service Office maakt het voor leden mogelijk om enkele kantoorwerkzaamheden geheel of gedeeltelijk uit te besteden aan professionals die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.

Deze backoffice diensten kunnen structureel of tijdelijk afgenomen worden, en zijn exclusief voor leden op basis van vrijwillige deelname, zonder winstdoelstelling. De overname van  deze activiteiten van Key-Factor biedt NVM Service Office de mogelijkheid om snel en professioneel op te schalen in de nieuwe backofficedienstverlening aan NVM-makelaarskantoren.

Dat de behoefte onder leden naar ondersteuning op het gebied van backofficetaken groot is, bleek eerder uit het onderzoek ‘de Online Dialoog’ dat NVM uitvoerde.

De overname van het ervaren medewerkers team van Key-Factor, de maatwerk automatisering en het uitstekende klantenbestand, stelt NVM Service Office B.V. in de gelegenheid sneller door te ontwikkelen en gelijktijdig te verbreden in haar dienstenaanbod. “NVM Service Office bevindt zich in een opstartfase.

Met deze overname nemen wij maar liefst 9 jaar ervaring over die zeer waardevol is. Dit past binnen onze ambitie om een innovatieve proeftuin te zijn voor de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten voor de NVM-makelaar. Zo zorgen we dat onze leden voorop blijven lopen en de dienstverlening aan hun klanten kunnen blijven optimaliseren”, aldus Edzard Bijvoet, Directeur speciale projecten NVM Holding.

Over Key-Factor

Key-Factor is 9 jaar geleden opgericht door Josette Poels-Liberg. In de markt staat Key-Factor bekend als aanbieder van front- en backoffice supportdiensten met een hoog kwaliteitsniveau. Naast de makelaardij bedient Key-Factor ook andere branches. Meer dan 60 makelaarskantoren maken gebruik van hun kantoorondersteuning, waaronder grote én kleine makelaarskantoren. Vanaf 1 juni worden zij bediend door NVM Service Office.

“Wij zijn er trots op dat NVM Service Office zo gecharmeerd is van onze persoonlijke én kwalitatief hoogstaande werkwijze, dat zij onze activiteiten overnemen en op eenzelfde wijze zullen voortzetten.

Hiermee geeft NVM verder invulling aan haar ambitie ervoor te zorgen dat het de NVM-makelaar van nu aan niets ontbreekt en dat ze kunnen leunen op een innovatieve backoffice-organisatie met een groot makelaarshart. In de nieuwe setting staat het bieden van ondersteuning centraal  aan makelaars die taken als telefoonaanname, agendabeheer, leadsupport en backofficesupport niet altijd zelf kunnen of willen uitvoeren”, aldus Josette Poels-Liberg van Key-Factor. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@nvmserviceoffice.nl of 085 0044 600.