[No translation for key: global] Nieuws
Nieuws · Wonen

NVM introduceert nieuwe opzet Open Huizen Dag 2021

NVM lanceert op 13 september 2021 de speciale website.

Marc van der Lee
16 augustus 2021
NVM Homepage

De NVM (Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen) maakt een nieuwe opzet bekend van de NVM Open Huizen Dag.

Geïnteresseerde consumenten met vragen over hun woning, de waarde, verduurzamingsmogelijkheden of het woningaanbod kunnen in de nieuwe opzet een persoonlijke afspraak maken met een NVM-makelaar.


Tijdens de gratis en vrijblijvende afspraak beantwoordt de NVM-makelaar alle woonvragen en geeft de consument deskundig advies. Het enige dat de consument hoeft te doen is zijn gegevens doorgeven voor een afspraak thuis of online. NVM heeft hiervoor een praktisch online systeem ontwikkeld. De NVM Open Huizen Dag 2021 vindt plaats op zaterdag 2 oktober.

Onderzoek

Chris van Zantwijk, bestuurslid van NVM vakgroep wonen en verantwoordelijk voor de NVM Open Huizen Dag licht toe: “De NVM Open Huizen Dag is niet weg te denken en bewijst zich al vele jaren.

Toch zoeken we steeds naar verbeteringen. Uit een speciaal onderzoek dat we hebben laten uitvoeren kwam naar voren dat consumenten diverse woonvragen hebben. Ze zijn op zoek naar deskundig en persoonlijk advies. Daarbij komt dat wij er vanwege Covid nog geen voorstander van zijn dat mensen nu massaal woningen gaan bezoeken.

Vrijblijvend diverse woningen kunnen bezoeken stond namelijk centraal in onze “normale” NVM Open Huizen Dag die we vele jaren met succes hebben georganiseerd. Met onze nieuwe opzet brengen we nu het beste samen: Persoonlijk en deskundig advies op maat en dat bij de consument thuis of zelfs online”.

Openhuizendag.nl

NVM lanceert op 13 september 2021 de speciale website www.openhuizendag.nl Hier maakt de consument de persoonlijke afspraak. De informatie komt automatisch bij de NVM-makelaar binnen die vervolgens de afspraak bevestigt.

Over NVM

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. is opgericht in 1898. Met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs is de NVM de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. De vereniging is georganiseerd rond drie gespecialiseerde vakgroepen: Wonen, Business en Agrarisch en Landelijk. De NVM behartigt de belangen van haar leden en het makelaarsvak en onderhoudt daarvoor contacten met alle betrokken partijen in het maatschappelijke en politieke veld.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: NVM; woordvoerder Marc van der Lee, 06 – 21 47 76 27 of  m.vanderlee@nvm.nl