U bent nu hier: Nieuws
Nieuws · NVM Business

NVM Business weer op PROVADA

U vindt ons op de vertrouwde plek in Hal 10, stand 14 met een representatieve stand.

Mariëtte Verweij
30 september 2021
03 Artikelpagina Algemene Aankondiging 1150X765px

Na het bijzondere jaar in 2020 is het weer zover, NVM Business is voor de 11e keer aanwezig met een stand op dé ontmoetingsplek van de Nederlandse vastgoedprofessionals: PROVADA. De beurs vindt plaats op 26, 27 en 28 oktober in RAI Amsterdam en zal worden geopend door onze algemeen voorzitter Onno Hoes. Voor PROVADA is online registratie dit jaar verplicht, daarnaast geldt ‘Testen voor Toegang’. Dat betekent verplicht een vaccinatiebewijs, negatieve PCR-test of herstelbewijs.

Korting op toegangskaarten

Voor alle NVM-leden hebben we weer een korting kunnen regelen van € 10,- per toegangskaart. Leden betalen voor drie dagen € 165,- in plaats van € 175,-.

Hal 10, stand 14

U vindt ons op de vertrouwde plek in Hal 10, stand 14 met een representatieve stand. Een stand met ruimte voor het maken van afspraken met relaties en het volgen van interessante workshops.

Workshops

Op de stand van NVM Business zijn dagelijks diverse interessante workshops te volgen. In de workshops komen weer actuele thema’s op het gebied van commercieel vastgoed aan bod. U kunt zich hier aanmelden voor de workshops.

Netwerkborrel

Op woensdagmiddag 27 oktober vindt er een netwerkborrel plaats van 16.30-18.30 uur. Dit keer niet op StrandZuid maar op de NVM Business stand. U kunt zich hiervoor aanmelden door een email te sturen naar provada@nvm.nl. Wij verheugen ons op uw komst!