[No translation for key: global] Nieuws
Nieuws · NVM Business

Een fragment van de tijd - compilatie NVM New Business videoserie

Bekijk de compilatie van de NVM New Business videoserie.

Mariëtte Verweij
01 september 2021
01 2 Aankondigings Nieuwsbrief Pagina

In de 5-delige videoserie “NVM New Business” gingen NVM Business-leden, onder leiding van presentator Roelof Hemmen, met elkaar in gesprek over het coronajaar 2020, actualiteiten én de nabije toekomst van het commercieel vastgoed in de diverse regio’s. Omdat we zulke mooie reacties hebben ontvangen, konden we het niet laten om een compilatie-video van de serie te maken.

De video’s - in mei opgenomen - laten sterk de tijdsgeest zien, waarin we leven en waarin we ons werk doen. Centraal in de video’s stonden de regio’s Noord, West, Oost en Zuid. Echter, onze eerste video in de serie ging over de horeca in relatie tot ons vak; een sector die een turbulente en een zware tijd kent, met impactvolle gevolgen voor een ondernemende groep mensen.

De afgelopen maanden hebben we de regiovideo’s “NVM New Business” via onze social media-kanalen en de nieuwsbrief gepresenteerd aan onze grote, professionele achterban. We hebben ontzettend veel reacties van NVM-leden en andere professionals rondom het commerciële vastgoed mogen ontvangen. Positieve geluiden, nieuwe ideeën en mooie statements.

Ook hebben we gezien én gehoord dat er op basis van uitspraken in de videoserie interactie heeft plaatsgevonden tussen makelaars en taxateurs. Daar worden wij blij van! NVM Business is nu eenmaal een vereniging waar kennis, data en het brede netwerk stevige fundamenten zijn.

We willen middels deze weg iedereen bedanken: tafelgasten, presentator Roelof Hemmen, NVM Business-leden, “reageerders” en al die andere professionals die gedachten aanscherpen met interessante en innovatie invalshoeken.

Bekijk alle video's