[No translation for key: global] Home

Update Webinar NieuwWonen Advanced-pakket

LB
05 september 2023

Op donderdag 31 augustus vond een live webinar plaats ter lancering van het Advanced-pakket voor NVM nieuwbouwmakelaars. Er was veel interesse, met meer dan 160 aanmeldingen. Chris van Zantwijk, de portefeuillehouder nieuwbouw in het Bestuur Wonen, en Gert-Jan Olsthoorn, een bestuurslid van NieuwWonen Nederland (NWN)*, gaven het startsein voor dit initiatief.

Het Advanced-pakket biedt alle NVM-leden exclusieve toegang tot software en tools die speciaal zijn ontwikkeld voor het nieuwbouwproces. Met dit pakket kunnen makelaars op een efficiƫnte manier de gebruikelijke taken bij het adviseren, verhuren en verkopen van nieuwbouwwoningen uitvoeren. Bovendien verzamelt NWN vraagzijdegegevens door de regionale nieuwbouwplatforms om te vormen tot een landelijk nieuwbouwplatform. Deze gegevens zullen beschikbaar zijn voor gebruikers van het pakket.

Tijdens het webinar hebben vier gebruikers van NWN toegelicht hoe zij het pakket gebruiken, welke diensten het omvat en waarom zij van mening zijn dat elke NVM-makelaar die betrokken is bij nieuwbouwprojecten zich zou moeten aansluiten. Leden die regelmatig met nieuwbouwprojecten werken, kunnen een abonnement afsluiten bij NWN. Als je incidenteel met nieuwbouw bezig bent, kun je op projectbasis van het pakket gebruikmaken.

Het webinar terugkijken kan hier

Tijdens de Regionale bijeenkomsten van de Marktgroep Nieuwbouw, die in september worden gehouden, zal ook aandacht worden besteed aan het Advanced-pakket van NWN. Als je je wilt aanmelden voor de Regionale bijeenkomsten, klik hier.

* NieuwWonen Nederland is een samenwerkingsverband van ca. 40 NVM makelaars die zeer actief zijn op het nieuwbouwgebied. Ze hebben speciale software en tools ontwikkeld die gericht zijn op nieuwbouw. Via (nu nog) regionale nieuwbouwplatforms en nieuwsbrieven aan consumenten verzamelen zij tevens vraagzijde data die binnen de adviespraktijk gebruikt kunnen worden.