[No translation for key: global] Home

Nieuwe cursus AVV: 'Transformatie van recreatieparken naar permanente woningen'

AVV
Academie voor Vastgoed
Shutterstock 1764601241

Transformatie van recreatieparken naar permanente bewoning: kansen voor makelaars en taxateurs Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed. 

Ben je ook klaar om een innovatief antwoord te vinden op de dringende woningnood in Nederland? Sluit je dan aan bij ons op 2 oktober 2024 voor de cursus "Transformatie van recreatieparken naar permanente bewoning" en ontdek hoe je recreatieparken kan omzetten naar woonbestemmingen.

Begin vorig jaar heeft minister Hugo de Jonge een langjarige aanpak aangekondigd voor de transformatie van vakantieparken naar woonwijken. Met bijna 4000 vakantieparken met daarop meer dan 350.000 chalets en vakantiewoningen, staat Nederland dan ook voor een unieke uitdaging én kans. Nu het erop lijkt dat legalisering van permanente bewoning  van recreatief bestemd vastgoed voor transformatie breder zal worden toegestaan, liggen er nieuwe kansen voor makelaars en taxateurs.

Tijdens deze inspirerende cursusdag verdiepen we ons in de mogelijkheden en uitdagingen van deze transformatie van recreatieparken. Je krijgt de kans om van experts uit de praktijk te leren en daarnaast in gesprek te gaan met eigenaren van recreatiewoningen tijdens een bezoek aan een recreatiepark al op weg is naar permanente bewoning.

Programma hoogtepunten:

  • Diepgaande sessies met ervaren professionals
  • Praktijkbezoek aan een recreatiepark in transformatie
  • Netwerkmogelijkheden met vakgenoten en experts

Onze docenten:

  • Nico Harkes, expert van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), gespecialiseerd in het omzetten van recreatieparken naar permanent wonen
  • Paul van Heerwaarden, NVM-makelaar en register-taxateur, gespecialiseerd in recreatief vastgoed

Mis deze kans niet om een bijdrage te kunnen leveren aan de toekomst van recreatieparken in Nederland en ontdek de mogelijkheden van een transformatie naar permanente bewoning. Schrijf je vandaag nog in voor de cursus en maak een verschil!

Voor meer informatie en inschrijving, bezoek: Academie voor Vastgoed.