U bent nu hier: Wonen
Informatie · Wonen

Een NVM-makelaar helpt je bij al je woonwensen

Of je nou kiest voor een tiny house, een landhuis of een nieuwbouwhuis: een NVM-makelaar helpt je bij al je woonwensen. Niet alleen met het vinden van je ideale huis. Of het verkopen van je huidige woning. Maar ook met advies over verduurzaming. Of met een taxatie, zodat jij misschien wel die gedroomde verbouwing kan doen.

Een woning kopen

Met een NVM-aankoopmakelaar ben je zeker van de juiste keuze. Hij kent de lokale huizenmarkt namelijk als geen ander. Heeft snel zicht op welke woningen er op de markt komen en beschikt over tools, data en ervaring.

Hij kan je daarom beter helpen met het vinden van het juiste huis in de juiste buurt, behoed je voor de risico’s: bouwtechnisch en juridisch, maar ook of je de juiste prijs betaald.

Hij adviseert je ook over slimme aanpassingen zoals een verbouwing of verduurzaming die de waarde van het huis kunnen verhogen. Bij aankoop neemt hij alle ingewikkelde documentatie uit handen en zorgt dat alles perfect geregeld wordt

Een woning verkopen

Met een NVM-makelaar haal je het maximale uit de verkoop van je huis. Hij beschikt over ervaring en tools met de meest up-to-date informatie, van verhuisbewegingen tot prijsontwikkelingen. Hierdoor kan hij de waarde van je woning beter bepalen en een realistische verkoopstrategie uitstippelen.

Met ruim 3.500 NVM-leden heeft hij het meest uitgebreide netwerk om je huis extra onder de aandacht te brengen. Hij biedt je ook flexibiliteit. Je kunt namelijk het hele verkoopproces laten regelen, maar ook voor bepaalde deeldiensten kiezen.

Je woning laten taxeren

Met een NVM Taxateur weet je hoeveel een huis écht waard is. Want aan de hand van beschikbare tools heeft een NVM Taxateur de beste en meest uitgebreide data om tot een goede waardebepaling en risicoanalyse te komen.

Of je nu de waarde van een huis wilt weten omdat je wil kopen, verkopen, verbouwen of verduurzamen. Of je wil lagere hypotheeklasten en de hypotheekverstrekker vraagt om de waarde van de woning.

Een woning verduurzamen

Zie je soms door het duurzaamheidsbos de bomen niet meer? Vraag het dan aan jouw NVM-makelaar. Hij kan een reële inschatting maken van de mogelijkheden van een woning. En daarnaast kunnen zij adviseren of dit een belemmering of meerwaarde zal zijn bij de verkoop of aankoop van de woning. Ook in het taxatierapport speelt “duurzaamheid”  een steeds grotere rol in de waardebepaling.

Kortom; wat je woonwensen ook zijn, je krijgt meer voor elkaar met een NVM-makelaar.

Wil jij weten waar je in de buurt een NVM-makelaar kunt vinden?