U bent nu hier: Vereniging

NVM 125 jaar

125 Jaar (2)

Een jubileum voor de NVM: 125 jaar toewijding aan de vastgoedsector in Nederland

Op 21 september vieren we ons 125-jarig bestaan! Wat op 28 juli 1898 begon als Nederlandse Bond voor Makelaars in Onroerende Goederen, met elf aangesloten makelaars, is uitgegroeid tot een coöperatieve vereniging met maar liefst 4400 aangesloten leden die vertegenwoordigd worden in de vakgroepen Wonen, Agrarisch & Landelijk en Business. Dit jubileum markeert een reis vol prestaties, innovatie en toewijding aan de vastgoedsector in ons land.

Al ruim meer dan een eeuw is de NVM de drijvende kracht achter de professionalisering en groei van de makelaardij in Nederland. De oprichting van een samenwerkingsverband in 1898 markeerde een keerpunt, waarbij makelaars zich verenigden om professionaliteit en integriteit in het vakgebied te bevorderen. De vereniging diende als hoeksteen voor de ontwikkeling van ethische normen en praktijkrichtlijnen en heeft hierin altijd een leidende rol genomen. Hierdoor is de NVM een essentiële partner geworden voor makelaars, taxateurs en vastgoedprofessionals. En zijn we een vertrouwde bron voor huizenkopers en -verkopers in Nederland.

Dit 125-jarig jubileum is niet alleen een moment om terug te kijken, maar ook om vooruit te kijken naar de uitdagingen en kansen die voor ons liggen. De NVM blijft zich inzetten voor de belangen van haar leden en het bevorderen van transparantie en professionaliteit in de sector. Daarbij zetten we in op technologische innovaties, de kracht van data en verduurzaming. Samen met onze leden kijken we uit naar een volgende eeuw van succesvolle samenwerking en groei in vastgoed. Op naar de volgende 125 jaar!