[No translation for key: global] Over NVM

TEGoVA

De NVM is sinds 2014 volwaardig lid van The European Group of Valuers' Associations (TEGoVA).

Europa 2

TEGoVA ontwikkelt en beheert de European Valuation Standards (EVS) die aanhaken bij waardebegrippen en wetgeving geldend in Europa. TEGoVA vertegenwoordigt 72 beroepsorganisaties in 38 landen.

REV-titel

Taxateurs van commercieel en agrarisch vastgoed, die aan EVS voldoen en met succes een opleidingstraject en beoordelingsprogramma hebben doorlopen, komen in aanmerking voor het REV-certificaat. Zij mogen vervolgens de titel Recognised European Valuer (REV) voeren.

Met het inschakelen van een taxateur met REV-titel weet u zeker dat complexe taxatieopdrachten betrouwbaar en kwalitatief goed worden uitgevoerd en dat uw vastgoedwaardering aansluit bij de Europese taxatiestandaarden.

Stichting TEGoVA Netherlands

In Nederland is door de branche de Stichting TEGoVA Netherlands opgericht. De stichting waarborgt in Nederland de kwaliteit en uniformiteit van deze taxatietitel die in binnen- en buitenland bezig is aan een opmars.

Stichting TEGoVA Netherlands waarborgt op transparante en uniforme wijze de kwaliteit van het taxatievak en de harmonisering van taxatiestandaarden volgens de European Valuation Standards (EVS).