[No translation for key: global] Nieuws
Nieuws · Agrarisch & Landelijk · NVM Business · Wonen

Cordula van Klink nieuwe algemeen directeur NVM

01 juni 2023
Cordula

De NVM maakt bekend dat Cordula van Klink in dienst treedt als nieuwe algemeen directeur van de NVM. Op 28 juni benoemt de Ledenraad haar formeel als uitvoerend bestuurder. Cordula van Klink start in haar nieuwe functie met een inwerkprogramma vanaf maandag 5 juni 2023. Cordula van Klink volgt Arthur Schellekens op.

Cordula van Klink (1969) heeft ruime managementervaring in verenigings- en brancheorganisaties in diverse sectoren, het meest recent als Manager Lidmaatschap, Innovatie, Marketing en Communicatie bij de FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. Tussen 1997 en 2013 werkte Cordula voor de ANWB. In haar laatste positie als Manager Marketingcommunicatie was ze verantwoordelijk voor alle externe ANWB-communicatie.

Peter Brussel, algemeen voorzitter van de NVM: “Met Cordula halen we een directeur in huis die naadloos past op het functieprofiel. Haar brede achtergrond en ervaring bij FME en ANWB gaan we goed gebruiken om de NVM nog meer te verbinden met de leden en de organisatie nog wendbaarder te maken. De wereld van vastgoed is dynamisch en vereist focus op hoofd- en bijzaken. Met de komst van Cordula bouwen we verder aan een alerte NVM. Met het coöperatieve ledenbelang als uitgangspunt en met een scherp oog voor alle andere stakeholders.”

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marc van der Lee, Woordvoerder NVM, via het e-mailadres: m.vanderlee@nvm.nl.