[No translation for key: global] Nieuws
Nieuws · Agrarisch & Landelijk · NVM Business · Wonen

Officiële opening van het NVM-kantoor

Op woensdagavond 23 maart na afloop van de Ledenraad is het nieuwe NVM-kantoor in Utrecht geopend. Twee NVM-makelaars/taxateurs deden dit door met een grote schaar een lint door te knippen.

Frank Magdelyns/Mariëtte Verweij
24 maart 2022
Nvmopening 2264

Tijdens de opening waren bestuursleden, ledenraadsleden, commissieleden en directieleden van de deelnemingen aanwezig. Bijzonder welkom was er voor onze oudste twee leden die zitting hebben gehad in het Algemeen Bestuur én ons jongste lid.

Hun aanwezigheid markeert waar we als NVM voor staan: respect voor het verleden en alles wat we daar hebben gerealiseerd én de blik vooruit naar de toekomst voor en van onze leden binnen onze drie vakgroepen.

Nvmopening 2227
Nvmopening 2240

Het jongste lid was Marieke Klaassen. Zij werd speciaal deze avond beëdigd als NVM-makelaar/taxateur, waarbij ze de eed aflegde en aangaf de NVM Erecode en kwaliteit na te streven. Wim van Velze en Ed van Lent waren aanwezig als oudste leden van het Algemeen Bestuur.

Wim en Marieke hebben vervolgens onder belangstelling van de aanwezigen het gebouw officieel geopend. Daarmee is het NVM-kantoor in Utrecht de nieuwe basis van de NVM en markeert dit een nieuwe mijlpaal in de al rijke historie van onze NVM.

De aanwezigen hebben na de opening het nieuwe duurzame pand bezichtigd en genoten van een ‘walking dinner’.

Nvmopening 2128
Nvmopening 2172
Nvmopening 2527
Nvmopening 2346
Nvmopening 2476