[No translation for key: global] Home

Word lid van NVM

Nieuwe Makelaars Oktober 2022

Word vandaag nog lid van de Koninklijke Nederlandse Coƶperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen, oftewel de NVM en sluit je aan bij ruim 4.400 succesvolle vakgenoten.

Lid zijn van NVM biedt je direct deze voordelen:

Wie kan lid worden van NVM?

Niet iedereen mag zich NVM-makelaar noemen. De NVM stelt kwaliteitseisen aan haar leden. Dat betekent dat je als toekomstig NVM-makelaar of taxateur over voldoende kennis van het vak moet beschikken en die kennis moet bijhouden. Deze kennis kun je opdoen bij verschillende opleidingsinstituten, waaronder bij de Academie voor Vastgoed.

Daarnaast werken NVM-makelaars volgens de NVM Erecode. Deze vormt een garantie voor de basiskwaliteit van ieder NVM-lid. Vast onderdeel van de aanvraagprocedure vormt de screening van je CV en persoonsgegevens op juistheid en transparantie. Alle aanvragen worden daarom beoordeeld door de Commissie Lidmaatschapszaken.

Pas wanneer je aan alle vereisten voldoet wordt je aanvraag gehonoreerd. Daarna mag je je met recht en trots NVM-makelaar of NVM-taxateur noemen.

Vragen over het lidmaatschap?

Wanneer je meer wilt weten staan we je graag persoonlijk te woord. Neem daarvoor contact met ons op via telefoonnummer 030 - 60 85 185.

LID WORDEN

Vraag vrijblijvend het informatiepakket aan

Om kennis te maken heeft de NVM een informatiepakket samengesteld. Het informatiepakket bevat uitgebreide informatie over de NVM.