[No translation for key: global] Home

Media-inzet NVM Open Huizen Dag

04 september 2023

Online video

Van  11 tot en met 30 september zijn we zichtbaar met de online video. Met de boodschap: ‘Liever niet tijdens je werk bezichtigen? Kom zaterdag 30 september naar de NVM OHD’. 

Deze online video, met twee varianten (10 sec & 15 sec) is te zien op YouTube en verschillende digitale netwerken van grote publishers. Voorbeelden van deze publishers zijn Talpa (o.a. SBS, Net5), Ad Adalliance (o.a. RTL, Videoland, ESPN, Discovery) Hearst (o.a. Quote, National Geographic),  en MMedia (netwerk met ruim 100 websites en apps, waarmee ze maandelijks meer dan 10 miljoen mannen en vrouwen bereiken).

Je kunt de online video hier bekijken.

Radio

Van 18 tot en met 30 september zijn we hoorbaar op o.a.NPO2, BNR, Radio 538, Q-Music, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica en daarnaast ook hoorbaar op de lokale, regionale zenders. Tevens zijn we ook te horen op Digital Audio.

Online banners en social media

In de periode van 11 tot en met 30 september zijn we ook online zichtbaar. We zijn met online banners zichtbaar op Funda.nl. Daarnaast worden de online banners op verschillende grote websites getoond (zoals NU.nl, Marktplaats en Telegraaf.nl). Ook retargeten we personen die op de website zijn geweest, om zo top-of-mind te blijven.

Social kanalen Facebook en Instagram worden daarnaast ingezet met activerende posts waarbij via gesponsorde berichten de doelgroep wordt bereikt.

NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 september

  • Bestellen NVM OHD-pakketten:

NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 september