Prijsontwikkeling 2013 - 2014U heeft de nieuwe WOZ-waarde van uw woning per 1 januari 2014 ontvangen. U vraagt zich af of de opgegeven waarde-ontwikkeling wel reëel is geweest. Dus bent u op zoek naar cijfers, die iets zeggen over de waarde-ontwikkeling van woningen.

De NVM biedt u een overzicht van de prijsontwikkeling in de periode tussen
1 januari 2013 en 1 januari 2014, uitgesplitst naar type woning en NVM-regio. Hiermee krijgt u een indicatie hoe de prijs van een bepaald type woning in een bepaalde regio zich ontwikkeld heeft.

Indien er in de overzichten geen percentage genoemd wordt voor een bepaald type woning, betekent dit dat er te weinig woningen zijn verkocht van dat type om een percentage te geven. U kunt in dat geval gebruik maken van het percentage voor woningen totaal. Onderaan deze pagina vindt u het overzicht van de percentages.

Indicatie ontwikkeling prijzen
Let op, deze overzichten geven slechts een indicatie van hoe de prijzen zich hebben ontwikkeld en geven geen uitsluitsel over individuele woningen. Bent u op zoek naar specifiekere onderbouwing met betrekking tot de waardering van uw eigen woning, neem dan contact op met een NVM-makelaar.

(De gegevens zijn gebaseerd op de vierkante meterprijzen van door NVM-makelaars verkochte woningen)

> Prijsontwikkeling woningen 2013-2014 (pdf)

Stuur door
 

Vind uw NVM-kantoor

Plaats
Kantoornaam
Makelaar / Taxateur
Zoek Zoek specialist

Filter op vakgebiedWOZ-bezwaar maken?

 
 
Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen NVM
Om u beter van dienst te zijn maakt NVM gebruik van cookies. Meer informatie.Sluiten