U bent nu hier: Word lid van de NVM

Aanvraag lidmaatschap

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor het NVM-lidmaatschap. In deze digitale informatiemap leggen we u uit hoe de structuur van de NVM-vereniging is, wat u van ons kunt verwachten, hoe u lid kunt worden en welke stappen er volgen.

Makelaars Juni 2020

Welkom bij de NVM

Wat leuk dat u interesse toont in de NVM. In dit digitale informatiepakket leest u meer over de vereniging. 

De NVM is de grootste branchevereniging voor makelaars en taxateurs in Nederland en bestaat sinds 1898.

De NVM is toonaangevend in de vastgoedwereld. We spreken met politici en stakeholders namens onze leden. Doordat wij het belangrijkste aanspreekpunt zijn, zijn we ook in staat om uw belangen het beste te vertegenwoordigen.  

Daarnaast bieden we ook andere voordelen. Denk aan de unieke data waartoe elk NVM-lid toegang heeft. Daarmee kunt u uw concurrentiepositie versterken, het beste advies geven aan uw klanten, en u kunt zich met deze data profileren bij grotere opdrachtgevers. Nergens vindt u een meer actuele en uitgebreidere databank die gegevens over de vastgoedmarkt bevat en die ook nog teruggaat tot zelfs 1974. En onze dochterbedrijven ontwikkelen hun producten door.
 
Ook kent de NVM diverse inkoopvoordelen voor u als lid. Dit breiden we steeds meer uit. Zeer gewaardeerd is de mogelijkheid om eerstelijns juridisch advies te krijgen. Gratis en onbeperkt door eigen vastgoedjuristen. Daardoor weet u en uw klant zich altijd gesteund in het veld. Specialistische kennis kopen we in en delen we met u.

Als NVM hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zowel van onszelf als van onze leden. We ondersteunen u als lid om deze kwaliteit waar te maken via collegiale audits. Eens in de paar jaar krijgt u een auditeur op bezoek en onderzoekt u samen met hem of haar de mogelijkheid om de kwaliteit van uw onderneming te verhogen. 

Door het NVM-lidmaatschap weet uw klant dat hij te maken heeft met een kwaliteitsmakelaar of -taxateur.  

Heeft u vragen over e.e.a. dan zijn onze accountmanagers graag bereid dit toe te lichten. Ik hoop u snel bij de NVM te kunnen verwelkomen, 

Onno Hoes 
Voorzitter NVM