U bent nu hier: Vacatures NVM Holding

Senior Controller NVM

NVM-gebouw 3 avond (liggend)

NVM Holding wil het werk van makelaars en taxateurs makkelijker maken door nieuwe (innovatieve) tools te leveren. Hierdoor ontstaat een optimale toegevoegde waarde voor de NVM-leden makelaars en taxateurs. De NVM Holding verzorgt o.a. aansturing voor NVM dochterbedrijven brainbay en de Academie voor Vastgoed.

Vanuit de NVM Holding werkt ook de afdeling Finance. Zij zijn werkzaam voor zowel de NVM Holding, de NVM dochterbedrijven als het NVM Verenigingsbureau.

Voor de afdeling Finance zijn wij op zoek naar een:

Senior Controller NVM (40 uur per week)

Wat ga je doen?

Als Senior Controller breng je de afdeling naar een hoger niveau. Je beheert de registratie van projecten en activiteiten en bespreekt dit met de stakeholders, besturen, etc. Je richt hiervoor de procedures, methoden en systemen in die nodig zijn om dit te bereiken. Daarnaast zorg je voor tijdige, betrouwbare en accurate financiële periodieke informatie en stel je mede de begroting en jaarrekening op en bespreek je dit met de belanghebbenden en MT. Je rapporteert rechtstreeks aan de Financieel directeur NVM Holding B.V.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Beheren en controleren van de registratie van projecten en activiteiten en het bespreken hiervan met de stakeholders, besturen, etc.
 • Verslaglegging van de NVM administratie conform richtlijnen en budget; verzorgen en begeleiden van specifieke (belasting)aangiften, statistieken, accountantscontroles, verzekeringen,subsidies, etc.;
 • Coördineren en leiden van (eigen) projecten rondom contributiestelsel, winstuitkeringen, etc.;
 • Opzetten, coördineren en evalueren van interne audits en bespreking hiervan met belanghebbenden;
 • Opzetten en coördineren van treasury;
 • Up tot date houden van het risicomanagement;
 • Actief doorontwikkelen en verbeteren van financiële systemen, methodes en procedures en bijdragen aan de verdere digitalisering hiervan;
 • Mede opzetten en bewaken van het afdelingsplan (incl. maandelijkse checklisten);
 • Analyseren van en signaleren op afwijkingen en ontwikkelingen;
 • Coördineren van en meewerken aan budgettering en forecasting;
 • Participeren in bedrijfsvoeringsoverleggen en interne projecten;
 • Inhoudelijk advies geven op financiële en controlling vraagstukken, ook richting het management team. Schrijven van memo’s en adviezen hiervoor.

Wie zoeken wij?

Als senior controller werk je gestructureerd en nauwkeurig. Je kunt goed prioriteiten stellen en bent doelgericht. Je neemt je eigen verantwoordelijkheid en kunt goed zelfstandig werken. Verder vind je het leuk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, auditing, controlling, wet- & regelgeving, etc. en je komt gevraagd en ongevraagd met adviezen, verbeteringen en kansen.

Verder vragen we:

 • WO achtergrond, bij voorkeur in de richting financiën of accountancy
 • Communicatief goed ontwikkeld, weet een boodschap over te brengen
 • Ervaring in digitalisering en gevorderde kennis van excel, powerbi, exact, etc.
 • Ervaring in projectcontrolling is een pre
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, ervaring als teamlead/coördinator is een pré

Wat bieden we?

Bij NVM Holding werk je in een professionele werkomgeving met fijne collega’s en ervaren vakgenoten. Je wordt gestimuleerd en gemotiveerd om te komen tot de beste prestaties. Je hebt vrijheid om je eigen rol vorm te geven en je te ontwikkelen. Je krijgt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is de mogelijkheid tot thuiswerken. Je werkt in Nieuwegein, vanaf voorjaar 2022 in een nieuw inspirerend gebouw in Utrecht Papendorp.

Sollicitatie en meer informatie

Herken je jezelf in dit profiel? Lijkt het je leuk om je in te zetten voor onze organisatie en te werken voor een overkoepelende organisatie? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en CV per e-mail naar hr@nvm.nlWil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling HR per e-mail of telefoon: 030–6085185.

Je kunt solliciteren tot en met 30 november 2020. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

NVM Holding
Fakkelstede 1
3431 HZ Nieuwegein
030–6085185

 

Sollicitatieformulier