U bent nu hier: Vacatures NVM Holding

Financieel Administratief Medewerker

NVM Nieuw Gebouw 1

Onze organisatie

De NVM is met ruim 4500 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen.

Binnen het NVM-bureau werken onze medewerkers dagelijks op een professionele en betrouwbare wijze aan de ondersteuning van de NVM leden.

Daarnaast kennen we de NVM Holding. De Holding is verantwoordelijk voor meerdere deelnemingen. De afdeling Financiën ondersteunt zowel het NVM bureau als de NVM Holding en (deels) haar deelnemingen.

We werken gedurende deze Coronaperiode thuis, maar zodra het kan hopen we weer regelmatig naar ons kantoor in Nieuwegein te komen. 

We zoeken tijdelijke versterking van een:

Financieel Administratief Medewerker 

We zijn op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker die zelfstandig zorg kan dragen voor de financiële administratie van de diverse entiteiten. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen, registreren, controleren en verwerken van financiële gegevens. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het coderen van crediteuren, boeken van banken, factureren en klaarzetten van betalingen. Tevens help je mee in het verzamelen van gegevens en voorbereiding van specificaties voor de maandafsluiting.

Vereisten:

  • MBO diploma financiën;
  • kennis van Exact Online is een pre;
  • kennis en ervaring met geautomatiseerde processen, zoals Spendcloud, Payt, etc;
  • gevorderde kennis van Excel;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijke functie voor een periode van 6 maanden. NVM biedt een marktconform salaris.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd, dan kun je solliciteren via onderstaande button. Mocht je eerst wat meer informatie willen dan kun je contact opnemen met de mevrouw S. Henzen via 030 6085 185.