U bent nu hier: Over NVM
Informatie · Agrarisch & Landelijk · Wonen · NVM Business

Publicaties

De NVM breng regelmatig publicaties uit. Op deze pagina vindt u de corporate publicaties.

NVM Magazine

NVM Magazine

Vier keer per jaar verschijnt het NVM Magazine. In dit magazine vindt u nieuws van en voor alle NVM-vakgroepen en artikelen over de vereniging.

Ook leest u hoe de NVM uw belangen behartigt in Den Haag en wat we doen voor de vele makelaars en taxateurs die bij NVM zijn aangesloten. Daarom staan bij diverse artikelen blokjes met contactgegevens van de betrokken NVM-medewerker. Zo weet u direct bij wie u terecht kunt met vragen of opmerkingen.

Het NVM Magazine is informatief én laat zien waar de sector mee bezig is. Daarnaast biedt het verenigingsblad veel ruimte aan ondernemers die bij de NVM zijn aangesloten. NVM Magazine wordt vier keer per jaar gratis toegezonden aan NVM-leden. Adverteren is niet mogelijk.

Hebt u vragen of opmerkingen over het NVM magazine, een suggestie voor interessante onderwerpen of kent u iemand die we beslist moeten interviewen? Stuur dan een e-mail naar Maxime van den Hoven: m.vandenhoven@nvm.nl. 

Vastgoedmarkt in Beeld

Vastgoedmarkt in beeld verschijnt elk jaar. Het is een samenvatting van alle relevante vastgoedcijfers in het vorige jaar. Een waardevol en handzaam exemplaar, dat dient als naslagwerk. De publicaties zijn hieronder te downloaden.

Publicaties van vakgroepen

Naast de corporate publicaties, brengen de vakgroepen van de NVM ook publicaties uit.

Bestel drukwerk

Wonen
NVM Business
Agrarisch & Landelijk