U bent nu hier: Agenda NVM Business

NVM Business Innovatiecongres

Het jaarlijkse congres staat in het teken van innovaties binnen het commercieel vastgoed en biedt leden van NVM Business een unieke kans om te luisteren naar vernieuwende denkers en te netwerken met belangrijke stakeholders.

NVM Business Innovatiecongres 2

In 2019 vond het derde NVM Business Innovatiecongres plaats. Na het succes van voorgaande jaren heeft het NVM Business Innovatiecongres zijn jaarlijkse bestemming gevonden in de Utrechtse Werkspoorkathedraal om de toekomst van het vastgoedvak scherp neer te zetten.

Krijgen we te maken met de “roaring twenties” van de 21ste eeuw? Welke externe factoren komen er op ons af? En wat gaan we zelf doen? Met een line-up van inspirerende ondernemers en specialisten krijgen we antwoorden als we de diepte in gaan. Jort Kelder neemt (elk jaar als gastheer) het heft in handen en spoorde tijdens de derde editie Microsofts National Technology Officer Hans Bos, top architect Ben van Berkel, media en vastgoedondernemer Willem Sijthoff, trendwatcher Farid Tabarki, econoom Mathijs Bouman en vastgoedondernemer Maarten de Gruyter aan om de nieuwste technologieën en trends in het werkveld te delen. De samenvatting is voor Nico Dijkshoorn, scherp, eerlijk en net over het randje.

Uiteraard sluiten we de dag af met een borrel, de perfecte gelegenheid om met vakgenoten te reflecteren op de boeiende tijden die voor ons liggen. Wie de blik op de toekomst gericht heeft mag deze dag niet missen.

Toegang tot het NVM Business Innovatiecongres is gratis voor NVM Business-leden.

NVM Business Innovatiecongres 2020
Het volgende NVM Business Innovatiecongres staat gepland op 26 november 2020.

NVM Business Innovatiecongres 4
NVM Business Innovatiecongres 5