U bent nu hier: Agenda NVM Business

Uitnodiging Vierde NVM Business Innovatie Congres 2020 live stream

Het Vierde NVM Business Innovatiecongres 'Alive & kicking' vindt dit jaar plaats op donderdag 26 november en wordt live gestreamd vanuit de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Buscongres1

NVM Business organiseert het Innovatiecongres dit jaar met een duidelijke boodschap; het delen van inspirerende visies, innovatieve inzichten, actuele marktanalyses en strategische adviezen. We zijn ervan overtuigd dat innovatiekracht, inclusief de kansen die daarmee gepaard gaan, juist in deze buitengewone Covid-19 tijd bijdragen aan de toekomstbestendigheid van de sector.

'Hoe nu verder?' is de grote vraag die bij alle gesprekken centraal staat. 

Jeroen Pauw presenteert het congres dat in de vorm van een televisieprogramma te volgen is voor onze leden en alle overige vastgoedprofessionals in Nederland. Het programma start om 14.30 uur en eindigt om 17.00 uur.

Meld u nu aan

U kunt zich nu gratis aanmelden voor het Vierde NVM Business Innovatiecongres. Alle medewerkers van uw organisatie kunnen zich hier ook aanmelden. Na uw aanmelding ontvangt u verdere informatie. 

Sander Heidinga
Voorzitter NVM Business

Collage Sprekers2 800X600

Programma

Onder leiding van Jeroen Pauw start het programma om 14.30 uur met NVM Business voorzitter Sander Heidinga.

Holland Metropole
Onno Hoes NVM voorzitter en Jeroen Lokerse CEO Cushman & Wakefield over de verstedelijking en de toekomst van Nederland. 

Kantoren
Coen van Oostrom
Founder & CEO EDGE en Pieter Hendrikse CEO JLL Netherlands. De visie van twee decisionmakers over de toekomst van kantoren en werken.

Retail
Lesley Bamberger algemeen directeur Kroonenberg Groep, Gijs Bessem, managing partner KroesePaternotte en Jan Peters, CEO en oprichter van de winkelketens Score en Chasin’. Een interview over de uitdagingen en toekomst van retail en retailvastgoed.  

Foodretail
Won Yip horecamagnaat en Etienne van Unen, director Food & Beverage van Colliers in gesprek over de toekomst van foodservice en horeca in winkelgebieden.

De leefbare stad van de toekomst
Henk Jagersma
directeur Ruimte en Economie Amsterdam, Jos Melchers directeur Gebiedsontwikkeling cluster Stadsontwikkeling Rotterdam en Paul Oremus managing director CBRE Global Investors Nederland. Een interview over de uitdagingen voor de twee grootste steden van Nederland en hoe er met stakeholders wordt samengewerkt.

Real Estate Finance
Hoe kijken de vastgoedfinanciers tegen de huidige markt aan en wat voor invloed heeft Covid-19 voor hun korte en lange termijn visie. Een gesprek met Roel van de Bilt, directeur RABO Real Estate  Finance en Hein Wegdam, director Sustainable and Innovative Real Estate Products ING.

Mathijs Bouman, vaste columnist van het Financiële Dagblad en redacteur/econoom van Nieuwsuur. Hij geeft zijn deskundige visie op de vastgoedactualiteit in relatie tot de Nederlandse economie en de effecten van Covid-19.

Prof. Dr. Tom Berkhout presenteert samen met Sander Heidinga het door NVM Business gesponsorde vervolg op de publicatie Economisch Waarderen.

Nico Dijkshoorn, columnist, dichter, muzikant, theatermaker en schrijver, blikt op hilarische wijze terug op wat ongetwijfeld een bijzondere middag zal zijn. Scherp, eerlijk en soms net over het randje. 

Buscongres3