U bent nu hier: Nieuws
Nieuws · Agrarisch & Landelijk · NVM Business · Wonen

NVM Magazine 4: Zin in volgend jaar

In het nieuwe - en alweer laatste - NVM Magazine van dit jaar kijken we vooruit en blikken we terug op 2020.

Maxime van den Hoven
11 december 2020
Onno Hoes Business congres

We begonnen krachtig met ruim 1500 NVM'ers bij 'A Brand New Day' en toen kwam corona. We toonden veerkracht, bleven we veelvuldig thuis, leefden van persconferentie naar persconferentie.

Terwijl de hele samenleving zoekende was, hoe met deze nieuwe situatie om te gaan. Maar we gingen ook door, met 'A Brand New NVM', nieuwe online tools, online beëdigingen, een e-zine en vele andere ontwikkelingen.

Voorwoord

De meeste interne bijeenkomsten van ‘A Brand New NVM’ zijn achter de rug als uw magazine op de mat valt. Ik ben super blij dat er ondanks de digitale opzet zoveel leden meedoen. U was kritisch én opbouwend, sommigen gaven na een lange kritische bijdrage hun telefoonnummer om mee te blijven denken. Zo moet het ook, want ‘de’ NVM, dat bent uzelf. Naast het bespreken van de governance gaan we komend jaar ook een verdiepingsslag maken over de relatie tussen de coöperatieve vereniging en haar deelnemingen. Ook daarbij is uw input van groot belang.

Zo bepalen we gezamenlijk welke richting de NVM in 2021 opgaat. Vanaf januari gaan we met werkgroepen aan de slag waar u zelf in zit. Het gaat om een open dialoog, stevig op de inhoud en met respect voor elkaar.

Voor nu wil ik u alvast hele fijne feestdagen wensen. Hopelijk kunt u die dagen met elkaar vieren en in goede gezondheid. In ieder geval heb ik zin in het komende jaar. Ik hoop u ook!

Onno Hoes
Voorzitter NVM