U bent nu hier: Nieuws
Nieuws · Wonen · NVM Business · Agrarisch & Landelijk

Nieuwe NVM tv- en radiocommercial ‘veilig bezichtigen’

Vanaf zaterdag 11 april op radio en televisie: de NVM-commercial ‘Veilig vastgoed bezichtigen’.

Estelle de Thouars
10 april 2020
Veilig Bezichtigen

De NVM heeft net als veel andere brancheorganisaties van de STER gratis reclamezendtijd gekregen op radio en televisie. De kijk- en luistercijfers van radio en televisie zijn deze dagen behoorlijk gestegen, maar het aantal adverteerders is gedaald. De STER stelt daarom gratis ruimte beschikbaar om de reclameblokken op te vullen.

De NVM maakt daar dankbaar gebruik van met de boodschap ‘Veilig vastgoed bezichtigen’. De NVM heeft afgelopen week met spoed een radio en tv-commercial ontwikkeld om gebruik te kunnen maken van deze gratis zendtijd. Voorwaarde van de STER is dat de boodschappen van niet-commerciële aard zijn en aansluiten op de huidige coronacrisis

In zowel de radio als tv commercial maken we duidelijk dat er nog steeds vraag is naar vastgoed en dat we als NVM-makelaar er alles aan doen om de bezichtiging veilig te laten verlopen. Dat kan door aan de regels van de RIVM te houden en gebruik te maken van online middelen. De tv commercial is vanaf a.s. zaterdag op NPO 1, 2 en 3 te zien.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie & PA via het e-mailadres: communicatie@nvm.nl.