U bent nu hier: Nieuws
Nieuws

Tulpen voor opdrachtgevers

Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars heeft een kantoor middenin de bollenstreek en brengt vandaag tulpen naar haar opdrachtgevers en medewerkers die vanaf huis volop aan de slag zijn.

Maxime van den Hoven
20 maart 2020
Tulpen1

“Enerzijds om te laten zien dat we deze crisis samen door moeten komen en dat we zorgen voor elkaar. En anderzijds om de tulpenkwekers een hart onder de riem te steken, want zij zien de afname van de bloemen sterk achteruitgaan.”

Miranda van der Wagt-Waasdorp (NVM Makelaar/Taxateur & Adjunct Directeur van Wilbrink & v.d. Vlugt): “Ons kantoor staat middenin de Bollenstreek. Wij zagen dat veel bloemenkwekers tulpen door de versnipperaar moeten doen omdat er simpelweg geen afname is. Daarnaast willen wij graag laten zien aan onze opdrachtgevers dat wij er voor hen zijn en dat we het samen moeten doen. Wij brengen daarom al onze opdrachtgevers vrijdag een bos tulpen.

Tulpen2

Aan de bos zit een kaartje met een foto van het team en een korte tekst waarin staat dat we zorgen voor elkaar en aan onze opdrachtgevers denken. Met elkaar maken we het waard! Dat is onze slogan.”

De bezorging gebeurt met de ‘bordenbus’, waarmee normaliter de te koop borden en verkocht stickers worden rondgebracht. “Natuurlijk houden we hierbij rekening met de RIVM voorschriften, we bellen aan en zetten de bos voor de deur neer bij onze opdrachtgevers. Wij willen graag duidelijk maken dat we het samen blijven doen en dat we zorgen voor elkaar.”

Het idee ontstond bij de binnendienst en zowel Frits Wilbrink (NVM Makelaar/Taxateur & Directeur van Wilbrink & v.d. Vlugt) als Miranda waren meteen enthousiast: “Door het rondbrengen van de tulpen zijn we toch actief bezig, we geven een steuntje in de rug van opdrachtgevers en we steunen de lokale ondernemer. Het is alleen een organisatie om ze bij onze klanten te krijgen. Maar onze medewerkers hebben daarentegen ook wat meer tijd, dus die kunnen ook weer aan de slag met iets positiefs.”