U bent nu hier: Nieuws
Nieuws · NVM Business

JLL sluit zich aan bij NVM Business

Internationaal vastgoedadviseur JLL wordt lid van de NVM en sluit zich aan bij de vakgroep NVM Business. Op 16 april 2020 tekenden Pieter Hendrikse, CEO JLL Nederland, Onno Hoes, voorzitter NVM en Sander Heidinga, voorzitter NVM Business, de lidmaatschapsdocumenten tijdens een digitale bijeenkomst.

Persbericht JLL
20 april 2020
Ondertekening

Pieter Hendrikse, CEO bij JLL Nederland, zegt hierover: “Het vergroten van de transparantie in de vastgoedmarkt is essentieel. Het is het fundament van onze dienstverlening en zorgt ervoor dat wij onze klanten optimaal kunnen adviseren. Het partnerschap met NVM draagt hier verder aan bij.”

Hendrikse benadrukt: “Juist in deze onzekere tijd met de enorme impact van de COVID-19 is het belangrijk dat we de fundamenten van onze sector nog verder versterken om zo toekomstbestendig te blijven en een gezamenlijke verantwoordelijkheid nemen met alle vastgoedpartijen.”

JLL is een Fortune 500 bedrijf met activiteiten in meer dan 80 landen. In Nederland werkt JLL met 200 professionals vanuit kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

Sander Heidinga, voorzitter NVM Business: “Het lidmaatschap van JLL zorgt ervoor dat NVM Business, met ruim 900 vastgoedprofessionals, is uitgegroeid tot dé brancheorganisatie voor alle vastgoedadviseurs van commercieel vastgoed in Nederland; corporates, mid-corporates en het MKB. Daarnaast is de (inter)nationale kennis en kunde van JLL en zijn adviseurs voor ons van groot belang om op een nog professionelere wijze in te spelen op een snel veranderende markt.”

Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, geweldige ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving.

JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 18 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 93.000 medewerkers per 31 december 2019. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: www.jll.nl.

Over NVM Business

De NVM is in Nederland de grootste vereniging van makelaars en taxateurs in onroerende goederen. Zij geeft via educatie en research doelgerichte ondersteuning aan de leden. Daarnaast zorgt zij voor belangenbehartiging richting overheid en politiek.

Met ruim 900 vastgoedprofessionals is NVM Business de grootste brancheorganisatie in de commerciële vastgoedwereld in Nederland: het werkgebied van de aangesloten makelaars en taxateurs bestrijkt het hele land en heeft vanwege het internationale karakter van de sector impact tot ver buiten de landsgrenzen.