U bent nu hier: Nieuws
Nieuws · Agrarisch & Landelijk

NVM-Inspiratiemagazine over wonen en ondernemen op het platteland

Er is veel aandacht voor de transitie op het platteland, de kansen voor nieuwe vormen van ondernemerschap en voor landelijk wonen.

Paul Braks
29 januari 2020
Inspiratiemagazine Woonwensen en ondernemersdromen

De NVM Vakgroep Agrarisch & Landelijk heeft daarom een NVM-inspiratiemagazine uitgebracht getiteld ‘Woonwensen en ondernemersdromen komen uit op het platteland’.

Het magazine toont in zeven inspirerende praktijkverhalen – aangedragen door NVM A&L-leden - welke kansen er voor agrarisch & landelijk vastgoed zijn op het platteland, en hoe de NVM Agrarisch & Landelijk-makelaar deskundige adviseurs zijn in dat gebied.

Denk aan ondernemers die meer ruimte zoeken, of voor mensen die groot en vrij willen wonen. Naar verwachting komt er tot 2030 zo’n 40 miljoen vierkante meter agrarische bebouwing vrij. De NVM Agrarisch en Landelijk makelaar weet exact wat er te koop staat en te koop komt. En hij of zij kent de mogelijkheden als geen ander. 

Het inspiratiemagazine is verspreid naar alle leden van de NVM Vakgroep Agrarisch &Landelijk. Consumenten krijgen het magazine van hen mee, of kunnen het bij de makelaarskantoren ophalen. Wilt u ook een magazine ontvangen? Neem dan contact op met uw NVM-makelaar.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Braks, projectmanager Beleid & Kwaliteit, via het e-mailadres: p.braks@nvm.nl.