U bent nu hier: Nieuws
Nieuws · Agrarisch & Landelijk · NVM Business · Wonen

NVM Holding biedt digitale oplossingen versneld aan

NVM Holding en haar deelnemingen werkten de afgelopen maanden hard door aan verdere digitalisering van het makelaarsvak. “Corona maakte het urgenter om digitale diensten sneller aan te bieden of voorlopig zelfs kosteloos te maken”, zegt Yme Bosma, directeur van NVM Holding.

Maxime van den Hoven
11 juni 2020
Corona 1

NVM Holding wil het werk van makelaars en taxateurs makkelijker maken. Digitalisering van bepaalde werkzaamheden bleek daarbij de uitgelezen oplossing, helemaal toen door de coronamaatregelen veel fysieke ontmoetingen niet meer mogelijk waren. Om de drempel voor makelaars zo laag mogelijk te maken, worden enkele tools voorlopig kosteloos aangeboden. Dat geldt bijvoorbeeld voor Online Bieden.

Dit voorjaar werden ook grote stappen gezet op het gebied van digitaal ondertekenen, een dienst aangeboden o.a. in samenwerking met Realworks. “De eerste 1000 koopcontracten zijn al op afstand getekend”, aldus Bosma. De opleidingen van de Academie voor Vastgoed zijn allemaal op afstand te volgen. “Het is opvallend hoe goed dit digitale onderwijs draait. We willen in de toekomst een mix aanbieden van fysieke en digitale opleidingen.”

Lees meer over de acties van NVM Holding in de juli-editie van NVM Magazine.