U bent nu hier: Nieuws
Nieuws · Agrarisch & Landelijk · NVM Business · Wonen

Directiewissel bij VastgoedCert

Per 1 april treedt Leendert Meijers (54) aan als nieuwe directeur bij Stichting VastgoedCert. Hij volgt hiermee Jan Mes op die vanwege zijn pensionering de organisatie verlaat.

VastgoedCert
31 maart 2020
Leendert Meijers

Leendert Meijers heeft het afgelopen jaar reeds als projectmanager gewerkt voor VastgoedCert. Hij was verantwoordelijk voor de modernisering van de hercertificering voor de Register-Makelaars en voor de toevoeging van de registers A-RMT en K-RMT (assistent- en kandidaat-makelaars) aan VastgoedCert. Eerder was hij werkzaam bij NVB-bouw, vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers en bij makelaarsvereniging NVM.

Vertrouwen in de toekomst Het bestuur wil graag zijn erkentelijkheid uitspreken voor de bijdrage die Jan Mes heeft geleverd aan VastgoedCert. Tegelijk is het bestuur zeer content met de komst van Leendert Meijers als directeur en verwacht dat hij met zijn brede achtergrond de positie van de Stichting verder kan versterken.

Leijn de Wolf, voorzitter van het bestuur: ”Met zijn kennis en ervaring in de onroerendgoedmarkt en de makelaardij past Leendert perfect op deze positie. Hij is een verbinder die kan zorgen voor een verdere versterking van VastgoedCert en het belang van de Stichting in het maatschappelijk verkeer. Het bestuur ziet met vertrouwen uit naar een prettige samenwerking.”

Over VastgoedCert VastgoedCert heeft zich de afgelopen 15 jaar een positie verworven als onafhankelijk keurmerk van vakbekwaamheid in de vastgoedbranche, en is niet meer weg te denken uit de makelaardij.

VastgoedCert telt ruim 10.000 inschrijvingen van makelaars die hun vakbekwaamheid hebben bewezen door opleiding en ervaring en deze aantoonbaar bijhouden door permanente educatie. Naast de Register-Makelaars (RM) in de specialisaties Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk Vastgoed en Wonen zijn ook Kandidaat- en Assistent-Makelaars (K-RMT en A-RMT) ingeschreven bij VastgoedCert.

Stichting VastgoedCert is in 2004 ontstaan als reactie op de afschaffing van de wettelijke titelbescherming in de makelaardij. Sindsdien is VastgoedCert doorgegroeid tot hét branchebrede platform dat zorgdraagt voor de certificatie en registratie van makelaars onroerend goed op basis van vakbekwaamheid.