U bent nu hier: Home

Bekijk de nieuwe TV-commercial van NVM Wonen

Vanaf 21 september is de nieuwe TV-commercial van de NVM Wonen-campagne ‘Hoe je ook wil Wonen’ te zien op de Nederlandse televisie. Deze komt twee weken lang bij de kijker in huis.

Marjolijn van der Stoep
04 september 2020

De nieuwe campagne zet de NVM-makelaar en taxateur neer als woonregisseur die op meerdere momenten en voor al je woonwensen helpt. Hoe je ook wil wonen, je krijgt meer voor elkaar met een NVM-makelaar. Bekijk hier de beelden.

Ondersteun de campagne

Op de marketingpagina op de ledenwebsite hebben wij verschillende uitingen voor u beschikbaar. Naast de posters voor in de etalage en afbeeldingen voor Facebook en Instagram zijn er ook verschillende filmbeelden.

U vindt er:

  • de volledige reclame-uiting met en zonder ondertitels (20 seconden)
  • de aankoop-uiting met en zonder ondertitels (6 seconden)
  • de verkoop-uiting met en zonder ondertitels (6 seconden)
  • de taxatie-uiting met en zonder ondertitels (6 seconden)

Daarnaast zijn de uitingen te downloaden in rechthoek en vierkant formaat, zodat u deze ook kunt gebruiken voor Instagram.

Door met zijn allen zoveel mogelijk dezelfde boodschap uit te zenden, wordt deze sterker dan ooit, waardoor voor iedereen duidelijk is dat de NVM-makelaar de makelaar is die hij moet inschakelen.

NVM-afdelingen

We bieden elke NVM-afdeling de mogelijkheid om tijdens de campagneperiode van september/oktober binnen hun regio te kiezen om campagne te voeren op aankoop of verkoop. NVM Nieuwegein zal dit vervolgens centraal coördineren en ervoor zorgen dat de campagnes in de regio’s zichtbaar zijn. 

NVM afdeling Haaglanden haakt goed aan op deze nieuwe campagne en heeft van 7 september tot en met 6 maart 2021 een bus en een tram rondrijden geheel in deze campagnestijl. In Amsterdam rijdt van 21 september tot en met 25 oktober zo’n zelfde soort NVM-tram rond. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie & PA via het e-mailadres: communicatie@nvm.nl.