U bent nu hier: Home

Wat wordt de gamechanger?

Op dinsdag 29 juni is het zover: de finale van de NVM Innovatie Challenge!

Theo Scholte
22 juni 2021

Met dit evenement geeft NVM Wonen een boost aan innovatie diensten voor haar makelaars en taxateurs. In de finale zullen de vijf overgebleven finalisten van de NVM Innovatie Challenge hun vernieuwende ideeën in één minuut pitchen aan de vakkundige vijfkoppige jury. U kunt tijdens het event zelf ook direct meestemmen. Meld u daarom aan.

Frederik van Til is het bestuurslid voor innovatie van NVM-vakgroep Wonen én neemt plaats in de jury van de NVM Innovatie Challenge: “Innovaties starten met een goed idee. Maar dan moet het idee wel de kans krijgen om te ontwikkelen. We zoeken nu een gamechanger voor onze vertrouwde markt. Zodat we samen klaar zijn voor de toekomst!”

Er zijn maar liefst 42 oplossingen binnengekomen op onze challenge ‘Digitaal waar het kan, persoonlijk waar het moet.’ De NVM-makelaars en taxateurs hebben gezocht naar innovatieve, digitale oplossingen voor een relevante, persoonlijke en state-of-the-art klantervaring bij het verkopen en kopen (of huren) van een woning.

Na de eerste selectie door de leden en de vakjury zijn er 5 innovaties over. Stuk voor stuk zijn het ideeën waarbij de digitale mogelijkheden het werk van de makelaars en taxateurs optimaliseren en hun klant verder helpen. Deze innovaties worden aan de kritische vakjury gepitched tijdens de grote finale.

Na de pitches zal dagvoorzitter en scherpe journalist Jort Kelder sámen met de jury de finalisten het vuur aan de schenen leggen. De winnaar ontvangt €10.000 als investeringskapitaal en krijgt de kans om samen met de NVM de oplossing verder te brengen.

U kunt meestemmen en daarmee de keuze voor de winnaar mede bepalen!

Meld u daarom aan en stem mee tijdens de NVM Innovatie Challenge op dinsdag van 16-17 uur.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marc Vervoort, programmamanager Beleid & Kwaliteit, via het e-mailadres: M.Vervoort@nvm.nl.