U bent nu hier: Home

Uitnodiging Online Ledendialoog

NVM Gebouw Avond

Het NVM-bureau wil graag weten in welke mate zij mogelijk meer toe kan voegen op het gebied van operationele ondersteuning voor haar leden. Om die reden ontvangen alle NVM-leden volgende week een uitnodiging om deel te nemen aan een online dialoog in twee ronden.

Deelnemers krijgen in de eerste ronde een korte vragenlijst met een aantal keuzeopties. Tegelijkertijd is er ruimte voor een eigen toelichting of suggestie. Deelnemers uit de eerste ronde worden vervolgens uitgenodigd voor de tweede ronde en krijgen dan de mogelijkheid om anoniem de antwoorden van andere deelnemers, eveneens anoniem, te waarderen.

In de 2e ronde is er de mogelijkheid voor deelnemers om de eerder gegeven antwoorden te herzien of juist te bekrachtigen. Een selectie van de te beoordelen antwoorden vindt volstrekt willekeurig plaats middels een algoritme.

Voor beide rondes geldt dat de deelname ongeveer 5-10 minuten in beslag zal nemen.

De samenvatting van de resultaten van het onderzoek worden na afloop gedeeld met de leden en dienen als input en richtlijn voor een concept businessplan met betrekking tot ondersteunende diensten voor de leden. Het NVM-bureau heeft Adviesbureau de Rijk gevraagd het onderzoek uit te voeren en het concept businessplan op te stellen. 

Mocht u de uitnodiging missen, dan volgt er automatisch een herinnering om deel te nemen. 

Meer informatie

Vooraf meer weten over de online dialoog? Bel Arthur Matien van Adviesbureau de Rijk op 06-22808022.