U bent nu hier: Home

Eerste reacties Online Ledendialoog

63% van de respondenten voorziet toekomstige ontwikkelingen die van invloed zijn op hun bedrijfsvoering. Dat is een van de tussenresultaten van de Online Dialoog van afgelopen donderdag.

Theo Scholte
07 juli 2020
Videovergaderen 1

Afgelopen donderdag nodigden wij alle leden uit om deel te nemen aan een Online Dialoog over de behoefte naar meer ondersteuning van het NVM-bureau op het gebied van backoffice ondersteuning.

De Dialoog wordt uitgevoerd door Adviesbureau de Rijk en bestaat uit 2 ronden. De eerste ronde bestaat uit een aantal vragen aangevuld met meningen van de leden. In de 2e ronde krijgen de leden die deelnamen aan de eerste ronde anoniem een willekeurige selectie van de meningen van andere deelnemers met de vraag deze meningen te waarderen. Vervolgens kan men een eerder gegeven mening aanpassen of juist bekrachtigen.

Wilt u ook weten wat de mening van andere leden in deze Online Dialoog en heeft u zelf ook een mening over backoffice support dan kunt u nog tot aanstaande donderdag 11.00 meedoen met de eerste ronde.

Dit kan via de link in de mail die u afgelopen donderdag heeft ontvangen. De Komende week ontvangt u namens het NVM-bureau van Adviesbureau de Rijk als uitvoerende organisatie automatisch ook nog een herinneringsmail voor deelname aan de Online Dialoog.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Arthur Matien. 06-22808022